Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γειά σας!…

Γειά σας! …. Καλώς ήρθατε στο papagalopsaro μικρά μου ψαράκια! Εύχομαι να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!

Ελάτε να βουτήξουμε παρέα στο βυθό της φαντασίας μας, να εξερευνήσουμε & να ανακαλύψουμε μαζί τα υπέροχα έργα τέχνης που κρύβονται εκεί!

Τι είναι το papagalopsaro ;

Τι είναι το papagalopsaro? Το papagalopsaro είναι ένας ιστότοπος δημιουργικής απασχόλησης και μάθησης για παιδιά αλλά και μεγάλους! Μέσω της μάθησης και της τέχνης με ζωγραφιές, σκίτσα, έργα Τέχνης, κολλάζ, μουσική, οπτικοακουστικά βίντεο, παραμύθια, μύθους και ιστορίες, ωθεί και παροτρύνει τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη δημιουργική τους φαντασία και με πρωτότυπες κατασκευές να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα!

Πώς λειτουργεί το papagalopsaro;

Στο papagalopsaro σε κάθε άρθρο, ανάλογα με το θέμα που έχουμε διαλέξει κάθε φορά, θα βρείτε στο τέλος κάθε άρθρου ελεύθερα εκτυπώσιμα σκίτσα, που θα βρεις μόνο εδώ!

Είναι απλό! Κάνετε διπλό κλικ πάνω στο εκτυπώσιμο σχέδιο και θα εμφανιστεί η εικόνα σε πλήρες μέγεθος την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε στον εκτυπωτή σας! Το μόνο που μένει είναι να την χρωματίσετε με τα χρώματα της φαντασίας σας!

Τι είναι η Microgallery στο papagalopsaro;

Εδώ στο papagalopsaro ;έχουμε δημιουργήσει για σας την Microgallery! Είναι ο χώρος όπου οι μελλοντικοί μικροί καλλιτέχνες μπορούν να εκθέτουν τα δικά τους έργα!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δημιουργίες σας στο info@papagalopsaro.com .

Μην ξεχάσετε να μας γράψετε το όνομα, την ηλικία και τον τόπο κατοικίας σας. Μπορείτε ακόμα να μας γράψετε και μια μικρή περίληψη του έργου σας.

Μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλιά σας κάνοντας εγγραφή και σύνδεση κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Αφήστε μια απάντηση!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram ! Αν σας αρέσουμε, κάντε μας Like 🙂

Καλώς ήρθατε στο papagalopsaro

Papagalopsaro Team