Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καλώς μας ήλθες Μάη μου !!! ……

  • από
collage πουλιά

Καλώς μας ήλθες Μάη μου !

Καλό μήνα αγάπες μου!!! Ένας μήνας που ξεκινά με πολλά λουλούδια, αγάπη , ζωγραφιές, φαγητά, εξοχή, μουσική, χορό και ανοιξιάτικη διάθεση!!!

Η ημέρα σήμερα έχει άρωμα ανθισμένων λουλουδιών στα μαγιάτικα στεφάνια. Αυτή τη δροσιά της βλάστησης και της αναγέννησης της φύσης που περιμένουμε όλο το χρόνο να τη γευτούμε. Ίσως τη φετινή πρωτομαγιά να μη την περνάμε όπως θα θέλαμε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά όταν η καρδιά μας είναι γεμάτη με αγάπη και κατανόηση, όλα φαντάζουν όμορφα. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί ένα όμορφο κολλάζ !

Φτιάξτε το δικό σας κολλάζ!

Πρωτομαγιά σήμερα ! Ας απολαύσουμε λοιπόν αυτή την ημέρα, ο καθένας με το να φτιάξετε το δικό σας κολλάζ, με τον δικό του τρόπο και ας την γεμίσουμε με χρώματα, λουλούδια και χαμόγελα, πολλά χαμόγελα!

Θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι (παιδικό ψαλίδι, αν δεν έχετε τέτοιο, ζητήστε τη βοήθεια κάποιου μεγάλου στο σπίτι!), μία κόλλα στίκ και μερικά αποκόμματα από παλιά περιοδικά ή εφημερίδες. Επίσης, καλό θα ήταν να ρωτήσετε πρώτα τους δικούς σας αν τα χρειάζονται πριν τα κόψετε. Χρωματίστε, κόψτε, κολλήστε και έτοιμο! Μπράβο σας!

Εκτύπωσε, χρωμάτισε, κόψε και κόλησε

Έχουν γραφτεί πολλά και όμορφα τραγούδια για τον Μάη. Ας ακούσουμε μερικά όμορφα τραγούδια από τον ιστότοπο του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ . Μπορείτε να τα σιγοτραγουδάτε να τα χορεύετε και να ζωγραφίσετε ότι σας άρεσε !