Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πάμε ταξίδι με δικό σου αυτοκίνητο ;

  • από
πάμε ταξίδι με δικό σου αυτοκίνητο 5

Έλα να φτιάξουμε μαζί μια προτότυπη δημιουργία για να πάμε ταξίδι με το δικό σου αυτοκίνητο !

Το Παπαγαλόψαρο φτιάχνει πρωτότυπα οικογενειακά σχέδια για σένα!

Τί θα χρειαστούμε!

χρειαζόμαστε: ψαλίδι, κόλλα υγρή, κομμάτια χρωματιστής τσόχας(φέλτ), φωτογραφίες .(προαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία όπως πομ πον, κομμάτια περιοδικών)

Πως θα το κάνουμε !…

Σας έχω το σχέδιο έτοιμο για εκτύπωση, εσείς θα το κόψετε και θα το κολλήσετε πάνω σε ενα κομμάτι τσόχας (felt) που θα βρείτε σε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας. Έτσι θα πάρετε το σχήμα του αυτοκινήτου, αφου κόψετε και τα παράθυρα βάζετε μέσα φωτογραφίες των αγαπημένων σας ανθρώπων και κατοικιδίων ζώων.

Κόψτε και κολλήστε και μικρά στοιχεία όπως καθρέθτη, φανάρια, ρόδες, τιμόνι και φύγαμε για εκδρομηηηηηηή!

Μια πολλή όμορφη ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας!…

Επίσης, νομίζω πως είναι μια πολλή όμορφη ιδέα για δώρο στους παπούδες σας και στους αγαπημένους σας για να σας καμαρώνουν στο σπίτι!

Πάμε ταξίδι με το δικό σου αυτοκίνητο ;…..

Η αλήθεια είναι ότι το διασκέδασα πάρα πολύ με αυτή τη χειροτεχνία και με τις δυνατότητες που δίνει. Σκεφτόμουν ότι ήθελα να βάλω μέσα όλους όσους αγαπώ και μάλλον θα δοκιμάσω να φτιάξω στο μέλλον και ενα λεωφορείο για να τους χωρέσω όλους!!!

Στείλε μας μια φωτογραφία με το δικό έργο !

Πολύ θα ήθελα να δω τι έχεις φτιάξει, αν θέλεις στείλε μου φωτογραφία του έργου σου με το όνομά σου, τον τόπο και την ηλικία σου ή βρές μας στο instagram!

Στη σελίδα μας microgallery μπορούμε να ανεβάζουμε τα δικά σας έργα, όπως ζωγραφιές, κολλάζ ή δημιουργίες που θα μας στέλνετε. 

Μπορείτε να μας βρείτε και:

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Microgallery από το κύριο menu ή πατώντας εδώ !…